menu

Zoeken:

Accommodaties

Groepshotel Sauerländer Tor

Het luxe groepshotel Sauerländer Tor is rustig maar toch centraal gelegen nabij het “groenste plaatsje van Duitsland” Brilon en ligt aan de rand van het Briloner Bürgerwald in het schitterende Sauerland. De gezellige woonkamer met typisch Duitse “gemütlichkeit”, de bar met professionele tap (optioneel) en de van alle gemakken voorziene keuken, nodigen..

vanaf €  1750
meer informatie
Groepsaccommodatie Winterberger Tor

Ga op ontdekking en beleef een heerlijke tijd over de grens. Wandelen of fietsen door de prachtige omgeving, talloze dorpjes en smullen van de plaatselijke lekkernijen.... Het schitterende Sauerland is zeker een bezoek waard. Groepsaccommodatie Winterberger Tor is geschikt voor het verblijf van 22 personen. De accommodatie ligt op slechts 8 km van de wintersportplaats Winterberg vandaan. U h..

vanaf €  1000,-
meer informatie
Groepshotel Schloßberger Tor

Luxe groepsaccommodatie in het Sauerland De moderne groepsaccommodatie Schloßberger Tor is geschikt voor het verblijf van 22 personen. De groepsaccommodatie ligt in het plaatsje Küstelberg, slechts 8 km van de wintersportplaats Winterberg vandaan.   U heeft de beschikking over 6 tweepersoons kamers, 2 driepersoons kamers en 1 familiekamer waar 4 personen overnachten kunnen.D..

vanaf €  1000,-
meer informatie