Accommodatie Winterberg

Diverse groepsverblijven in en om de wintersportplaats

Bent u op zoek naar een mooie accommodatie in of nabij Winterberg dat geschikt is voor grote groepen mensen? Gruppensauerland.nl biedt diverse groepsverblijven aan die gelegen zijn in de buurt van wintersportplaats Winterberg. Bekijk het aanbod en boek een geschikte accommodatie.

Winterberger Tor

Een groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 22 personen.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor het verblijf van maximaal 22 personen. Op slechts 8 kilometer afstand van de wintersportplaats Winterberg vindt u de Winterberger Tor. Het verblijf heeft beschikking over 8 twee persoons kamers en 2 kamers met een stapelbed. Iedere kamer heeft een eigen badkamer.

Winterberg staat erom bekend dat u er fantastisch kunt skiën. Het is de hoogstgelegen plaats in Sauerland, Duitsland. Het gebied kent 34 skipistes en heeft jaarlijks drie maanden sneeuwzekerheid. De prijzen voor een skipas kunt u hier bekijken. Naast het winterseizoen is Winterberg ook prachtig in de zomermaanden en zijn er voldoende activiteiten te doen. Zo kunt u gaan rodelen op een spectaculaire rodelbaan van 700 meter hoog. Of huur een mountainbike en verken 1 van de uitgezette cross country routes in de omgeving.

Heeft u vragen over een van onze accommodaties of over de omgeving. Neem dan gerust contact met ons op