Groepshuis Winterberg

Diverse huizen voor groepen in en om de wintersportplaats

Zoekt u een groepshuis in of nabij Winterberg? Gruppensauerland.nl biedt diverse accommodaties aan die gelegen zijn in de buurt van wintersportplaats Winterberg. Op onze website vindt u diverse accommodaties die geschikt zijn voor grote groepen mensen.

Schlossberger Tor

Een groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 22 personen.

Deze accommodatie  is geschikt voor het verblijf van maximaal 22 personen. Op slechts 8 kilometer afstand van de wintersportplaats Winterberg vindt u de Schlossbergerr Tor. Het verblijf heeft beschikking over 6 twee persoons kamers, 2 driepersoons kamers en een vierpersoons familiekamer. Iedere kamer heeft een eigen badkamer.

In Winterberg kunt u fantastisch skiën. De dichtbijzijnde lift (Schlossberg op 790 meter hoogte) ligt op nog geen 8 minuten loopstand van onze accommodaties Schlossberger Tor en Winterberger Tor! Op de Schlossberg kunt u ook aan allerlei andere activiteiten deelnemen, zoals boogschieten, hoogteparcours, etc.  In de zomermaanden kunt u bijvoorbeeld ook de omgeving verkennen met een mountain bike via 1 van de uitgezette cross country parcouren. Uiteraard is het ook mogelijk om lekker te gaan shoppen in het centrum of te genieten van een hapje & drankje op 1 van de vele terrassen.

Heeft u vragen over een van onze accommodaties of over de omgeving. Neem dan gerust contact met ons op.