menu

Zoeken:

Groepshuis Winterberg

Zoekt u een groepshuis in of nabij Winterberg? Gruppensauerland.nl biedt diverse accommodaties aan die gelegen zijn in de buurt van wintersportplaats Winterberg. Op onze website vindt u diverse accommodaties die geschikt zijn voor grote groepen mensen.
 

Schlossberger Tor

Deze accommodatie  is geschikt voor het verblijf van maximaal 22 personen. Op slechts 8 kilometer afstand van de wintersportplaats Winterberg vindt u de Schlossbergerr Tor.  Het verblijf heeft beschikking over 6 twee persoons kamers, 2 driepersoons kamers en een vierpersoons familiekamer. Iedere kamer heeft een eigen badkamer.

In Winterberg kunt u fantastisch skiën. De dichtbijzijnde lift (Schlossberg op 790 meter hoogte) ligt op nog geen 8 minuten loopstand van onze accommodaties Schlossberger Tor en Winterberger Tor! Op de Schlossberg kunt u ook aan allerlei andere activiteiten deelnemen, zoals boogschieten, hoogteparcours, etc.  In de zomermaanden kunt u bijvoorbeeld ook de omgeving verkennen met een mountain bike via 1 van de uitgezette cross country parcouren. Uiteraard is het ook mogelijk om lekker te gaan shoppen in het centrum of te genieten van een hapje & drankje op 1 van de vele terrassen.

Heeft u vragen over een van onze accommodaties of over de omgeving. Neem dan gerust contact met ons op.