menu

Zoeken:

Groot vakantiehuis Sauerland

Zoekt u een groot vakantiehuis in de omgeving van Sauerland? Gruppensauerland.nl heeft accommodaties die geschikt zijn voor grote groepen mensen. Bekijk ons aanbod en boek vandaag nog!

Beschikbare accommodaties:

Sauerländer Tor

Nabij het “groenste plaatsje van Duitsland” Brilon ligt groepshotel Sauerländer Tor. Het hotel ligt aan de rand van het Briloner Bürgerwald en heeft  10 tweepersoons slaapkamers (te bereiken per trap)  die allen comfortabel ingericht zijn. Verder beschikken de kamers over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook  zijn er nog 4 familiekamerswaar 4 personen kunnen slapen eveneensmet eigen badkamer.Direct boeken


Schloßberger Tor

De  Schloßberger Tor is een moderne groepsaccommodatie, geschikt voor het verblijf van 22 personen. De groepsaccommodatie ligt slechts 8 km van de wintersportplaats Winterberg vandaan.  U heeft de beschikking over 6 tweepersoons kamers, 2 driepersoons kamers en 1 familiekamer waar 4 personen overnachten kunnen. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.


Direct boeken

Winterberger Tor

Op slechts 8 kilometer van de wintersport plaats Winterberg ligt groesaccommodatie Winterberger Tor. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 22 personen. Er zijn 8 tweepersoons kamers en 2 slaapkamers die ieder voorzien zijn van een stapelbed. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en zijn per trap of per lift te bereiken.


Direct boeken

Haus Küstelberg

Haus Küstelberg is geschikt voor het verblijf van maximaal 44 personen. De groepsaccommodatie ligt in de plaats Küstelberg en ligt vlakbij wintersportplaats Winterberg. Er zijn 15 tweepersoons kamers,  2 driepersoons kamers en 1 familiekamer waar 4 personen kunnen overnachten. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.


Direct boeken