menu

Zoeken:

terug naar overzicht
vanaf €  950,- per week direct boeken
  • nabij Winterberg
  • moderne accommodatie
  • wifi
  • mooi uitzicht
vanaf €  950,- per week direct boeken

Luxe groepsaccommodatie in het Sauerland

De moderne groepsaccommodatie Schloßberger Tor is geschikt voor het verblijf van 22 personen. De groepsaccommodatie ligt in het plaatsje Küstelberg, slechts 8 km van de wintersportplaats Winterberg vandaan.

 
U heeft de beschikking over 6 tweepersoons kamers, 2 driepersoons kamers en 1 familiekamer waar 4 personen overnachten kunnen.De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. 
Natuurlijk ontbreekt een gezellige woonkamer met schitterend uitzicht niet. Er is een grote professionele keuken waarin met elkaar gekookt kan worden.

Maak samen diverse wandeltochten door de bergen

De dorpskern bij de kerk ligt op 666m hoogte. De Schlossberg, met de gelijknamige skipiste, ligt 1 km van Küstelberg. Grotere skigebieden liggen bij het zeer bekende Winterberg (8 km) en Willingen (20 km). Küstelberg is hiermee een geschikte plaats om uw winter- en zomervakantie te vieren. In de omgeving van Winterberg zijn veel mogelijkheden voor zowel een actieve als een relaxte vakantie voor gezinnen of hele families. In Medebach en Winterberg (allebei op ca. 8-10km) kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Bekijk hier de tarieven voor 2019 of hier voor 2020

 

Boeken en beschikbaarheid