menu

Zoeken:

terug naar overzicht

Groepsaccommodatie Winterberger Tor

vanaf €  950,- per week direct boeken
  • Gezellig!
  • De luxe van een hotel!
  • Veel ruimte
  • Schitterende natuur!
vanaf €  950,- per week direct boeken

Ga op ontdekking en beleef een heerlijke tijd over de grens. Wandelen of fietsen door de prachtige omgeving, talloze dorpjes en smullen van de plaatselijke lekkernijen.... Het schitterende Sauerland is zeker een bezoek waard.

Groepsaccommodatie Winterberger Tor is geschikt voor het verblijf van 22 personen. De accommodatie ligt op slechts 8 km van de wintersportplaats Winterberg vandaan.

U heeft de beschikking over 8 tweepersoons kamers en 2 slaapkamers die ieder voorzien zijn van een stapelbed. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en zijn per trap te bereiken. 

Op de begane grond bevind zich een tweepersoons kamer die voor mindervaliden geschikt is. Deze kamer is voorzien van een aangepaste badkamer.

De onlangs gerenoveerde gezellige woonkamer is voorzien van comfortabele banken en stoelen. Er is een grote professionele keuken. Naast de keuken vindt u de typisch duitse eetkamer waar u gezellig samen kunt eten en ontbijten.

Het is ook mogelijk om het Winterberger Tor met een grotere groep te bezoeken! Bestaat uw groep uit meer dan 22 personen? Wij kunnen groepen met een groepsgrootte tot 44 personen herbergen. Wij verzoeken u om in dit geval contact met ons op te nemen.

Bekijk hier de tarieven 2019 of de tarieven voor 2020

Adres:
Winterberger Tor
Im Siepen 1
59964 Medebach-Küstelberg


Routebeschrijving

Boeken en beschikbaarheid